L'Atlàntida celebra el Dia de l'Òpera amb «La Bohème» de Puccini

La programació es complementarà dissabte amb una acció sorpresa al carrer Manlleu

'La Bohème' de Puccini
'La Bohème' de Puccini
Redacció Osona.com
09 de maig del 2014
L’Atlàntida celebrarà aquest diumenge, 11 de maig (18 h), el Dia Europeu de l’Òpera amb la representació de “La Bohème” de Puccini, una de les òperes més estimades pel públic i que anirà a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell. A partir d’un llibret basat en la novel·la romàntica d’Henri Murger, els espectadors reviuran una història d’amor intensa i tràgica ambientada en l’entorn bohemi de París de finals del XIX. Una hora abans de l’espectacle, Pau Monterde oferirà una xerrada divulgativa a la Sala Joaquim Maideu de L’Atlàntida.

Abans d’iniciar la representació de La Bohème, els Amics de l’Òpera de Sabadell llegiran un manifest i informaran els assistents que, un cop finalitzi l’acte, L’Atlàntida els convidarà a participar en una trobada informal amb els artistes per fer un brindis col·lectiu per al futur de l’òpera.

D’altra banda, dins d’aquest marc de celebració, el dissabte 10 de maig a les set de la tarda, L’Atlàntida ha organitzat un acció sorpresa al carrer Manlleu de Vic amb l’objectiu d’aproximar l’òpera a nous públics. Aquesta intervenció dramàtica i musical anirà a càrrec d’Anna Casadevall, soprano, i Ana Carro al piano.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a