ICV-EUiA Osona planteja una campanya contra les «retallades antisocials de CiU i PP»

El suport al dret a decidir del poble català serà un altre dels eixos del missatge | Ernest Urtasun i Joan Herrera vindran a Osona

Redacció Osona.com
09 de maig del 2014
La campanya d'ICV-EUiA a les eleccions europees portarà a Osona el candidat dels ecosocialistes, Ernest Urtasun, el 20 de maig, i Joan Herrera, el 18 de maig. La coalició d’ICV-EUiA ha preparat una campanya de proximitat a la comarca amb actes a Vic, Manlleu i Tona “per convèncer a aquells que defensen que hi ha una alternativa que no passa per castigar les classes populars de la UE”, segons explica la formació en una nota. “El 25M tindrem la disjuntiva entre seguir amb les polítiques de la Troika o si fem polítiques de benestar”, afegeix el text.

Arnau Martí, coordinador comarcal, ha recordat la rellevància d’aquestes eleccions "perquè molts dels debats i conflictes que avui afecten el nostre territori i la nostra comarca passen per les majories que també es configurin al Parlament Europeu a partir del 25 de maig”. “Els conflictes energètics com el fracking, la contaminació dels nostres aqüífers, l’aposta per un transport públic de qualitat, el blindatge dels drets socials o la necessària aposta per polítiques de creixement per sortir de la dramàtica situació actual són alguns exemples de l’afectació de les polítiques europees al nostre entorn...”, ha argumentat Martí.  “És fals el que diuen PP i CiU: no sortim de la crisi. Amb l’austericidi, la precarietat i la desigualtat, la crisi econòmica ha vingut per quedar-se”, ha lamentat. I ha conclòs: “El fracàs rotund de les polítiques europees aplicades per PP i CiU”.  

ICV-EUiA recorda que concorre en aquestes eleccions amb la participació dels "socis estatals i europeus", amb els Verds Europeus, l’Esquerra Unitària Europea, Izquierda Unida i Anova, que tant donen suport a les polítiques alternatives a la "troika" com a la consulta del 9-N.

Cartell de la campanya

Programa electoral


-----------------------------------------------

ACTES DE CAMPANYA ICV-EUiA OSONA - EUROPEES 2014


DIJOUS 8 DE MAIG - VIC

22h - Enganxada del primer cartell


DISSABTE 10 - VIC

11h - Presència al Mercat Setmanal


DIJOUS 15 - VIC

14h - Dinar Joan Herrera amb Col·legi d'Advocats


DISSABTE 17 - MANLLEU - VIC

11h - Presència al Mercat Setmanal


DIUMENGE 18 - TONA

14h- Dinar Popular amb Joan Herrera


DIMARTS 20 - VIC

12h - Presència del candidat Ernest Urtasun al mercat setmanal


DIJOUS 22 - MANLLEU

20h - Acte amb Laia Ortiz


DIVENDRES 23 - TONA

10h - Presència al Mercat Setmanal


DIUMENGE 25

Jornada Electoral

Vídeo de campanya