El Mercat del Trasto s'instal·la als carrers del nucli antic de Torelló

La iniciativa es complementa amb diverses activitats lúdiques

Redacció Osona.com
07 de maig del 2014
Subhasta del Mercat del Trasto, fa 32 anys
Subhasta del Mercat del Trasto, fa 32 anys | Josep Maria Montaner
Subhasta del Mercat del Trasto, l'any 1982. Foto: Josep Maria Montaner

Torelló viurà, aquest cap de setmana, una nova edició del tradicional Mercat del Trasto. Des de primera hora del matí de diumenge, els carrers i places del nucli antic s’ompliran de parades que oferiran als visitants i passavolants tot tipus de trastos, andròmines i objectes de segona mà. El Mercat del Trasto es complementa amb una programació d’activitats que també abasta el dissabte.

El Mercat del Trasto se celebra, anualment, el segon diumenge de maig. Els visitants poden voltar, passejar i remenar durant tot el matí pels carrers i places del centre de la població.

Aquest any, el Mercat del Trasto comença dissabte amb un espectacle infantil i berenar a la plaça Vella, mentre que a la nit hi haurà concert i karaoke. Diumenge, la venda de parades a la plaça Vella començarà a les sis del matí, a les vuit obrirà la taverna de la plaça de la Rectoria i a les nou hi haurà una xocolatada a la plaça Vella. Al llarg de tot el matí fins pràcticament l’hora de tancament del Mercat (dues de la tarda), als Jardins de Can Parrella hi haurà els jocs de Quiràlia.

Galeries de fotos del Mercat del Trasto:
Arxivat a