Èxit del patinatge osonenc al Campionat de Catalunya de dansa

Medalla d'or per a Meritxell Pena, Ivan Dot i Marina Gibaja

Redacció Osona.com
07 de maig del 2014
Grans èxits del patinatge osonenc al primer Campionat de Catalunya de Parelles i Solo Dance, disputat el passat cap de setmana a Vilafranca del Penedès.

La patinadora de Taradell, Meritxell Pena, amb fitxa de CP Parets i entrenada per Òscar Molins, va mantenir la primera posició ja aconseguida al Campionat de la Territorial de Barcelona de la categoria juvenil. En les danses obligatòries va executar amb una gran precisió tant la primera com la segona dansa, aconseguint unes puntuacions molt regulars. En el programa lliure va patinar amb  una samba que li va permetre consolidar la medalla d'or del campionat amb puntuacions molt elevades, aconseguint sobradament els mínims per participar al proper Campionat d'Espanya de Dansa que es celebrarà a Fuengirola-Màlaga, el 22 de Maig.

Així mateix, la parella de dansa sènior del CPA Tona, Ivan Dot i Marina Gibaja, entrenats per Miquel Quintana, va aconseguir també la medalla d'or, amb excel·lents execucions en les danses obligatòries, dansa original i dansa lliure, destacant una gran dificultat de les noves coreografies que presentes aquest any. Properament participaran al Campionat d'Espanya sènior i estan pendents de la confirmació de la seva participació al Mundial de Reus que se celebrarà el proper mes de setembre.
Arxivat a