Més de mil persones reviuen l'essència del Roc 34

Emotiva celebració de nostàlgics, a Ladisco de Gurb

La festa del passat dissabte a Ladisco
La festa del passat dissabte a Ladisco | I Love Roc 34
Redacció Osona.com
05 de maig del 2014
Un moment de la festa d'aquest dissabte a Ladisco. Foto: I Love Roc 34

Més de mil persones van participar el passat dissabte, 3 de maig, en una festa-homenatge al Roc 34, coincidint amb el trentè aniversari de la mítica i ja desapareguda discoteca. La festa es va celebrar a Ladisco de Gurb, i va tenir un to molt emotiu. No hi van faltar les sorpreses ni els elements decoratius que recordaven el local.

La festa va començar a les dotze de la nit i va comptar amb diversos dj que van punxar al Roc 34, com Toni López, Matias Mules o Albert FM, que van delectar els presents amb música dels anys 80 i 90. També hi va haver l’actuació de Marian Dacal. La vetllada va ser presentada per Jaume Mulas, que també va ser dj de la discoteca.

A les dues de la nit hi van haver uns breus parlaments. Els extreballadors del Roc 34 van pujar a l’escenari i van recordar Eudald Piella i Santi Fusté, que havien format part de l’equip del local i que van traspassar.

També va ser emotiu el passi, en forma de petit aperitiu, del documental que estan produint els organitzadors de la festa, grans admiradors i usuaris empedreïts de la discoteca, Albert Bagué i Albert González. El film tindrà declaracions i anècdotes de gent que va gaudir del Roc 34, i sortirà a la llum a la tardor. La darrera part del documental es decicarà, precisament, a la festa del passat dissabte.

“No volíem que fos una festa ‘remember’”, explicava Bagué aquest dilluns. “Volíem traslladar l’essència del Roc 34 i ho hem aconseguit”, afegia.

Galeries de fotos:
- Festa I Love Roc 34, 2014 (I Love Roc 34)
-Elecció de Miss Catalunya 1993 al Roc 34  (La Marxa)
-Recull de fotos del Roc 34 (La Marxa)

Una de tantes vetllades a l'Inn del Roc 34. Foto històrica: La Marxa
Arxivat a