Vic porta al barri del Remei l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania

L’Ajuntament vol facilitar l’accés dels ciutadans al servei

Redacció Osona.com
02 de maig del 2014
L’Ajuntament de Vic ha ampliat, des d’aquest mes de maig, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a l’Oficina Municipal del Remei. Ara, per tant, els ciutadans que vulguin utilitzar aquest servei podran escollir dues oficines: la de la plaça Major, que era l’única que hi havia fins ara, o la del Remei. Amb aquesta mesura l’equip de govern vol facilitar l’accés dels veïns.

L’Oficina Municipal del Remei va néixer el mes de desembre de 2007. A l’espai s’hi van instal·lar una part de l’equip de Benestar i Família, la Guàrdia Urbana i l’equip del Pla de Barris, amb la finalitat de tenir una major proximitat a la ciutadania dels barris sud de la ciutat. Aquesta oficina ha estat objecte de diversos canvis i remodelacions. La més important l’any 2009, quan es van inaugurar les obres d’ampliació al primer pis de la finca.

A dia d’avui, a l’Oficina Municipal del Remei hi ha instal·lat el Dispositiu d’Inserció Laboral del Pla de Barris, el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària i l’Oficina d’Intermediació Hipotecària. L’equip de Benestar i Família també atén visites però amb hora prèvia.

Ara, com a novetat, una part de l’equip de l’Oficina d’Atenció Ciutadana estarà ubicat a l’Oficina Municipal del Remei per tal de facilitar l’accés de la ciutadania a les tramitacions que fins ara només es podien realitzar a l’oficina de la plaça Major: el registre de documentació i l’inici de la tramitació de diversos procediments (activitats, obres, via pública, etc.), a més de respondre a les consultes relacionades amb l’Ajuntament de Vic.

Els horaris d’atenció a la ciutadania són de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dilluns i dimecres de 16 a 18 hores.
Arxivat a