Ivan Cervates i Jaume Badrina guanyen les 3 Hores de resistència en enduro a Roda

La primera edició de la cursa té una gran acollida, amb 140 equips inscrits

02 de maig del 2014
Ivan Cervantes, cinc vegades campió del món
Ivan Cervantes, cinc vegades campió del món | Adrià Costa
3 hores de resistència d'enduro de Roda de Ter. Foto: Adrià Costa

Roda de Ter va acollir aquest dijous, 1 de maig, la primera edició de les 3 Hores de resistència en enduro, puntuable per al campionat Accema de la Federació Catalana de Motociclisme. La prova es va disputar al polígon Puigvell de la Creu de Codines, en un circuit dissenyat per Gerard Farrés.

La cursa va tenir una gran acollida, amb 140 equips, que va obligar a fer dues tandes i reduir-la a dues hores. Els vencedors van ser Ivan Cervantes (cinc vegades campió del món d'enduro) i Jaume Badrina, equip oficial de KTM. En la categoria femenina les vencedores van ser Laia Manté i Alba Vilaplana.

El cinc vegades campió del món d'enduro, Iván Cervantes, a les 3 hores de resistència de Roda de Ter. Foto: Adrià Costa