La CGT i la COS denuncien a Vic la reforma laboral i de les pensions

Un centenar de persones participen a la recuperada manifestació, que va comptar també amb el suport de l’Esquerra Independentista d’Osona

Redacció Osona.com
01 de maig del 2014
Manifestació a Vic, aquest dimecres
Manifestació a Vic, aquest dimecres | Adrià Costa
Manifestació a Vic per l'1 de Maig, aquest dimecres. Foto: Adrià Costa

Un centenar de persones van participar aquest dimecres, 30 d’abril, a la manifestació a Vic convocada per la CGT i la Coordinadora Obrera Sindical (COS). La iniciativa portava per lema “1r de Maig. Lluita obrera” i va rebre el suport de l’Esquerra Independentista d’Osona.

La manifestació del 1r de Maig feia anys que no se celebrava a Vic. Els dos sindicats van decidir recuperar-la aquest any, marcat per la crisi econòmica i les retallades.

La manifestació va sortir a les set de la tarda de la Rambla Davallades, davant de la placa commemorativa del Bac de Roda, i va travessar tot el passeig. Un cop a la plaça del Carbó es va llegir un manifest, on es va denunciar la reforma laboral i de les pensions i les retallades dels serveis públics i socials.

“Celebrem aquest 1r de maig amb la proclama de banquers, empresaris i polítics de què la crisi ha arribat a la fi, que la llum s’albira a l’horitzó, que moltes gràcies per tot i aquí us quedeu, treballadores i treballadors, amb la misèria i pobresa necessàries pels nostres beneficis", comença el manifest.
Arxivat a