Arxivat el cas contra els tres imputats per la destrossa de parquímetres a Manlleu

L’Esquerra Independentista d’Osona anuncia que s’ha tancat el procés judicial per manca de proves

Redacció Osona.com
30 d'abril del 2014
***Foto dels parquímetres, el passat 31 de juliol / Arran Osona

L'Esquerra Independentista d'Osona ha anunciat en una nota que s’ha arxivat el procés judicial contra tres militants d'Arran Osona i del Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, que havien estat imputats per la destrossa de parquímetres al centre de Manlleu. Segons el comunicat, els tres implicats han estat absolts per manca de proves.

El matí del 31 juliol, van aparèixer a Manlleu parquímetres rebentats, rètols informadors i tecles extretes. Van ser alguna de les accions realitzades durant la nit per Arran Osona contra la concessió privada de les zones blaves del municipi. A través del seu blog, Arran Osona va reivindicar l'acció amb la que volia “denunciar el benefici privat que obté la concessionària de la zona blava, en contra dels i de les manlleuenques, que se'ns priva d'aparcar gratuïtament al centre del nostre poble!".

L’Esquerra Independentista d’Osona, com ja va fer en el moment de la imputació, denuncia “l’intent de criminalització a tres militants per la seva implicació política sense cap mena de prova”. A més, repudia la “desproporció amb què s'ha seguit el procediment judicial”.
Arxivat a