Joves osonencs expliquen la seva experiència laboral a l'estranger

“Com t’ha anat” és una sèrie de vídeos impulsada des de Vicjove i l'Oficina Jove d'Osona

Redacció Osona.com
30 d'abril del 2014
Yaiza Cladellas, Vicjove
Yaiza Cladellas, Vicjove

“Com t'ha anat?” és una sèrie de vídeos en els quals es recull l'experiència de joves osonencs que han marxat a treballar a l'estranger o que han participat en alguna mena de voluntariat internacional. Aquests petits reportatges es poden veure al canal Youtube de Vicjove de l’Ajuntament de Vic. Està prevista la publicació de vuit vídeos, un per setmana.

De moment, ja es pot veure el primer episodi, on Yaiza Cladellas, de 25 anys i veïna d’Aiguafreda, explica la seva experiència treballant en un hotel a Benbecula, a les Illes Hèbrides, a Escòcia.

"Com t'ha anat?" és una col·laboració de Vicjove i l'Oficina Jove d'Osona. Els vídeos han estat realitzats per Cristina Verdaguer, amb la col·laboració de la periodista Sara Blàzquez.

Per qualsevol informació o aclariment relacionat amb el treball a l’estranger, voluntariat europeu, camps de treball, intercanvis juvenils,  etc., es pot consultar l’assessoria de treball i mobilitat internacional de l’Oficina Jove d’Osona, que comparteix local amb Vicjove al carrer Bisbe Morgades, 15, de Vic. Cal concertar entrevista, enviant un correu a [email protected] o trucant al 93 889 17 67. Es un servei obert, personalitzat i gratuït.
Arxivat a