El Teatre Centre de Manlleu recorda Rusiñol

La lectura dramatitzada de textos amplia l’oferta de l’entitat

Redacció Osona.com
30 d'abril del 2014
L’Espai Rusiñol ha estat escenari, aquest cap de setmana, de les dues representacions de l’espectacle “Rusiñol al Rusiñol”, produït pel Teatre Centre (foto, a la dreta). El muntatge de petit format ha consistit en una lectura dramatitzada de textos de Santiago Rusiñol, humorístics, misògins, sarcàstics, patriòtics, de crítica política, gastronòmics, publicats a la revista satírica L’Esquella de la torratxa, a les dècades dels anys 10 i 20 del segle passat. En les dues representacions s’ha comptat amb la participació de músics manlleuencs de primer nivell, com ara la clarinetista Juncal Salada, dissabte, i Guillem Roma, diumenge.

Amb aquest muntatge, el Teatre Centre obre un nou ventall en la seva oferta artística, amb espectacles de petit format i en un espai alternatiu com és el vestíbul de l’Espai Rusiñol.

D’altra banda, els nens i joves dels cursets del Teatre Centre van fer, dissabte a la tarda a la plaça Fra Bernadí, la representació de la llegenda de Sant Jordi, i una lectura de poemes.
Arxivat a