Enxampat a la C-17 a Malla conduint amb el permís retirat per cinc anys

Els Mossos també van denunciar el conductor per donar positiu a la prova de detecció de drogues

Redacció Osona.com
30 d'abril del 2014
Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment, el passat 23 d’abril, al conductor d’un turisme per tenir el permís de conduir retirat. Els fets van succeir el mateix dia, pels volts de les dues de la matinada, durant un control dinàmic que s’estava realitzant a l’altura del punt quilomètric 57, de la carretera C-17, dins el terme municipal de Malla.

Els agents van aturar un vehicle conduït per un home que tenia el permís de conduir retirat per ordre judicial per a un període de cinc anys, motiu pel qual es van obrir diligències penals. Durant l’actuació, els agents van notar que l’interior del vehicle desprenia una forta olor a marihuana. En una inspecció del turisme es van localitzar diferents estris compatibles amb el cultiu d’aquestes substàncies i una màquina trituradora impregnada amb marihuana. Tot aquest material va ser comissat pels agents.

Tenint en compte aquests indicis, els mossos van sotmetre al conductor al test de detecció de drogues que va resultar positiu. Per aquest motiu se’l va denunciar administrativament per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.