Clàudia Galicia amplia l'avantatge al capdavant de la Titan Desert

La torellonenca guanya la tercera etapa i ja treu més d'una hora a la segona classificada

Redacció Osona.com
30 d'abril del 2014
Clàudia Galicia, al final de la primera etapa de la Titan Desert. Foto: Facebook Clàudia Galicia

Clàudia Galicia continua el seu monòleg a la prestigiosa Titan Desert. La torellonenca va guanyar aquest dimarts, 29 d’abril, la tercera etapa, disputada entre Gourrama i Boudnib. L'osonenca arriba a l’equador de la prova havent guanyat les tres etapes i se situa en immillorable posició per revalidar el seu regnat a una de les proves de BTT més dures del món. La seva gran rival, Sonya Looney, es troba ara a 1 hora i 5 minuts de Galicia a la classificació general, i la tercera classificada, Ramona Gabriel, a més de 2 hores.

L’etapa d’aquest dimarts, amb 146 quilòmetres, ha estat la més llarga de la història de la Titan Desert. Els participants han arribat esgotats a la línia de meta, situada en un campament als voltants de Boudnib, en ple desert marroquí. Galicia ha marcat un temps de 6 hores 14 minuts i 13 segons. Aquest registre l'ha catapultada cap a la 35a posició a la classificació absoluta de l’etapa.

La Titan Desert d’enguany té 700 quilòmetres i es disputa del 27 d’abril al 2 de maig a través del desert del Sàhara al Marroc. Com cada any, la prova estrena recorregut i en aquesta ocasió els participants s’han d’enfrontar-se amb les montanyes del Circ de Jaffar i les dunes de l’Erg Chebbi.

Resum de les etapes disputades


--------------------
Classificacions de la Titan Desert 2014

Classificació de la tercera etapa

Classificació de la segona etapa

Classificació de la primera etapa

Arxivat a