Clàudia Galicia comença amb victòria la duríssima Titan Desert

La torellonenca ja va guanyar la prova l’any passat

Clàudia Galicia, al final de la primera etapa de la Titan Desert.
Clàudia Galicia, al final de la primera etapa de la Titan Desert. | Facebook Clàudia Galicia
Redacció Osona.com
28 d'abril del 2014
Clàudia Galicia, al final de la primera etapa de la Titan Desert. Foto: Facebook Clàudia Galicia

Clàudia Galicia, amb l’equip Madform-Gopro, es va adjudicar aquest diumenge, 27 d’abril, la victòria en la categoria femenina de la primera etapa de la novena edició de la Titan Desert , una de les proves de BTT més dures del món. La torellonenca, que viu a la Guixa, va marcar un espectacular registre de 5 hores 24 minuts i 25 segons, que la va catapultar fins a la 34a posició a la classificació absoluta de l’etapa.

Galicia va arribar per davant de Mayalen Noriega i Sonya Looney, a qui els va treure 23 i 47 minuts respectivament, en una etapa entre Midelt i Midelt, amb 119 quilòmetres i 2.134 metres de desnivell acumulat. Un triomf que li permet somniar amb revalidar el seu regnat, en una prova que ja va guanyar l’any passat.

La Titan Desert d’enguany té 700 quilòmetres i es disputa del 27 d’abril al 2 de maig a través del desert del Sàhara al Marroc. Com cada any, la prova estrena recorregut i en aquesta ocasió els participants hauran d’enfrontar-se amb les montanyes del Circ de Jaffar i les dunes de l’Erg Chebbi.

Classificació de la primera etapa

Arxivat a