Art, gegants i swing posen una nota de color a la Primavera (en)cantada de Manlleu

La proposta, que enguany ha canviat de format, s’allargarà fins al 30 d’abril

Redacció Osona.com
27 d'abril del 2014
Mercat d'Arts a la plaça Fra Bernadí de Manlleu
Mercat d'Arts a la plaça Fra Bernadí de Manlleu | A. Costa
El Mercat d'Arts, a la plaça Fra Bernadí, aquest dissabte. Foto: Adrià Costa

Manlleu celebra aquests dies, del 20 al 30 d'abril, la tercera edició de La Primavera (en)cantada , que enguany ha canviat de format. Per aquesta edició, l’ampli ventall d’activitats programades s’allargarà deu dies amb la voluntat de fer arribar la cultura, la tradició i el comerç manlleuencs a tota la comarca.

Un dels moments àlgids de la proposta es va viure aquest dissabte, 26 d’abril, amb diverses activitats programades. El Mercat d'Arts es va instal·lar-se durant tot el dia a la plaça Fra Bernadí i el cicle de jazz es va traslladar al mercat municipal, on es va portar a terme l’actuació “Swing al mercat”, amb Guillem Roma, i on els espectadors van improvisar una autèntica pista de ball.

La XXIX Trobada de Gegants (foto, a la dreta) va posar el color als carrers de Manlleu durant la tarda. A la cercavila hi van participar 15 colles.

Els actes van finalitzar el vespre, amb el concert de Cordhomes i la Coral Canigó i la lectura dramatitzada de Rusiñol, una activitat que es repetirà aquest diumenge.

Podeu consultar el programa sencer d'activitats de la Primavera (en)cantada en format pdf aquí
Arxivat a