El pont de la Gleva queda tallat durant sis mesos

Els vehicles, inclosos els tractors, es desvien per un tram de la C-17

Redacció Osona.com
27 d'abril del 2014
El pont de la Gleva, aquest dissabte. Foto: Adrià Costa

A partir d'aquest dilluns, els vehicles no podran circular pel pont de la Gleva, que uneix les Masies de Voltregà i Manlleu, fins a la finalització de les obres, previst pel més d'octubre. S'han senyalitzat els itineraris alternatius per a tot tipus de vehicles, especialment els tractors, que també podran circular per la C-17. El trànsit en aquest punt és d’uns 5.000 vehicles diaris.

El tall de trànsit s’ha endarrerit per tràmits burocràtics. El desviament implica que els vehicles hagin de passar per un tram de la C-17, la qual cosa està prohibida per als tractors i els pagesos ja van expressar les seves queixes. La Diputació va optar per demanar permís a Cedinsa per autoritzar el pas de tractors en aquesta via mentre duressin les obres. El permís es va atorgar però la paperassa va trigar uns dies més en arribar.

El pont de la Gleva. situat a la carretera BV-4608, s'està reparant abastament per millorar l'estructura del pont després del desplaçament del tauler causat per un impacte. Les obres tenen com a objectiu fonamental garantir la seguretat dels usuaris d'aquesta carretera.

Més informació de les obres

Arxivat a