Granollers entra al Patronat de la FUB, òrgan gestor de la UVic-UCC

La universitat continua la seva expansió territorial

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2014
Josep Mayoral, alcalde de Granollers, aquest dijous a la Universitat de Vic. Foto: Adrià Costa

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, s’ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitària Balmes (FUB), òrgan gestor de la Universitat de Vic - Universitat Central del Catalunya (UVic-UCC). Amb aquesta acció es volen promoure i enfortir iniciatives de col·laboració per a la potenciació del territori.

La incorporació s’ha fet efectiva a les instal·lacions de la universitat, en el marc de la reunió extraordinària del Patronat de FUB i en la que ja hi ha participat Mayoral, com a nou patró de l’ens en representació de l’Ajuntament de Granollers. El Patronat, a la reunió, ha renovat el mandat de Jordi Montaña com a rector per quatre anys més .

Mayoral ha afirmat que Granollers “és una porta d’entrada a l’àrea metropolitana que fa de ròtula amb la Catalunya Central”. També ha manifestat la voluntat de reforçar, a partir del coneixement i la innovació, els territoris que s’estructuren al voltant de la C17.

Aquest missatge ha coincidit amb el de l’alcalde de Vic i president de la FUB, Josep M. Vila d’Abadal, que ha manifestat que Granollers pot aportar una nova visió “molt interessant” dins del Patronat, vinculada a l’àrea metropolitana. Vila d’Abadal ha qualificat la incorporació com “molt important” i ha dit que demostra que el projecte territorial de la UVic-UCC és “ambiciós” i “present al territori”.