Osona promou la convivència a través de la mediació

El Consell Comarcal i els ajuntaments de Vic i Manlleu presenten un cartell en forma d’auca

Redacció Osona.com
16 d'abril del 2014
El Consell Comarcal d’Osona, a través del seu Servei d’Acollida i Integració, i els ajuntaments de Vic i Manlleu han presentat el cartell “Osona promou la convivència”. L’objectiu es difondre el missatge de la mediació com a eina de resolució de conflictes.  

El cartell es presenta en forma d’auca. L’autor de les il·lustracions és el dibuixant Toni Ortiz i l'ha dissenyat el publicista Manel Seuba. Explica què és la mediació, quins avantatges té, quins tipus de conflictes atén i les dades de contacte dels tres Serveis de Mediació del Consell Comarcal d’Osona. La proposta va destinada a Ajuntaments, entitats, associacions de veïns, cossos de seguretat, etc.

Durant l’acte de presentació, la responsable del Servei de Mediació del Consell Comarcal, Mireia Rosés, ha explicat que durant l’any 2013 els tres Serveis de Mediació van atendre 482 sol·licituds de mediació, la majoria de tipus de gestió de la comunitat, activitats econòmiques (dificultat en el pagament dels arrendaments), sorolls, dificultats de relació, neteja i higiene, obres, humitats, animals domèstics i ús dels espais públics.

Durant els propers mesos es repartiran els cartells als ajuntaments, entitats i associacions de veïns d’Osona que col·laboren amb els tres Serveis de Mediació.

Cartell: Auca de la convivència

Arxivat a