Joan Ruvireta i Anabel Gracia guanyen el Duatló Ciutat de Vic

A la prova hi participen gairebé 700 atletes

L'atleta del CN Vic-ETB, Joan Ruvireta es va imposar amb un temps d'1h 30 min i 26 segons. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
09 d'abril del 2014
L'atleta del CN Vic-ETB, Joan Ruvireta es va imposar amb un temps d'1h 30 min i 26 seg. Foto: Adrià Costa

Uns 670 atletes, entre grans i petits, van participar el passat diumenge a la 13a edició del Duatló Ciutat de Vic, organitzada pel CN Vic-ETB. La prova era puntuable de nou per al circuit català i la lliga de clubs de duatló de la FCT.

El guanyador absolut va ser Joan Ruvireta, atleta del CN Vic-ETB. El centellenc va controlar la cursa a peu, situant-se al grup capdavanter i sortint de la T1 amb força per afrontar l'exigent circuit de bici, amb els alts de la Mansa i Romagats com a principals dificultats. Sortint de Taradell i amb les primeres rampes de l'alt de la Mansa, un atac del duatleta del CN Sitges Manel Lloret va ser aprofitat per Rovireta per saltar del grup amb ell i marxar tots dos en solitari. La fuga va arribar a la T2 amb 58" d'avantatge respecte el segon grup. El darrer tram a peu, l’atleta osonenc es va escapar i es va proclamar vencedor de la duatló, amb 34” sobre Lloret i amb un temps final d’1h30’26”. Va completar el podi Jordi Relats, del CT Granollers.

Pel que fa a la categoria femenina, la victòria va ser per a Anabel Gracia, del Fasttriatlon Club, amb un temps d’1h53’24”. En segon lloc, a 30”, es va classificar Queralt Riba, del Triatló Terrassasports, i en tercer, Leonor Font, del CE Picornell.