Ricard Calmet guanya amb autoritat la Lluçanès Feréstec

La prova de BTT va aconseguir rècord de participants, amb uns 400 ciclistes | En la categoria femenina, la vencedora va ser Aida Viladrich

Redacció Osona.com
09 d'abril del 2014
Ricard Calmet, pujant al castell de Lluçà.
Ricard Calmet, pujant al castell de Lluçà. | Adrià Costa
Ricard Calmet, guanyador de la prova i del Memorial Òscar Luceño, pujant al castell de Lluçà. Foto: Adrià Costa

Ricard Calmet, amb un temps de 3:25:51, es va imposar amb autoritat a la sisena edició de la cursa de BTT Lluçanès Feréstec, que es va disputar aquest diumenge, 6 d’abril. Calmet ja va quedar segon l’any passat. En la categoria femenina, la vencedora va ser Aida Viladrich, amb un temps de 04:51:11. La prova va batre el rècord de participació, amb uns 400 ciclistes.

La marxa-pedalada, organitzada per la Unió Ciclista Lluçanès, tenia dos circuits amb més de 1.800 metres de desnivell: un de curt de 43 quilòmetres i un altre de llarg de 73 quilòmetres.

En el recorregut de 73 quilòmetres, van completar podi, per aquest ordre, Guillem Pujols (que l’any passat va fer tercer) i Xavi Luceño, en la categoria masculina; i Irene Martínez i Laura Queraltó en la femenina. Pel que fa a la prova curta de 43 quilòmetres, els vencedors van ser Jaume Plans i Aina Picas. Aquesta última, ciclista del Lluçanès, va repetir la victòria de l’any passat.

En aquesta ocasió, es va celebrar també el 2n Memorial Òscar Luceño, que compta qui arriba primer dalt el Castell de Lluçà, que també es va emportar Ricard Calmet, guanyador absolut de la carrera.