Josep Anglada concorrerà a les municipals de Vic amb Plataforma Vigatana

Tot i això, continuarà com a portaveu del grup municipal de PxC el proper ple

Redacció Osona.com
01 d'abril del 2014
990_1396340057Angladaitor_plus
990_1396340057Angladaitor_plus

Josep Anglada es tornarà a presentar a les eleccions municipals de Vic l'any que ve, com a cap de llista en aquesta ocasió de la Plataforma Vigatana, un partit polític que va inscriure al registre el 2002, però que va ser substituït per la Plataforma per Catalunya sense que hagués entrat en acció. Així ho va anunciar aquest dilluns a la nit en unes declaracions a Osona.com (vídeo), en les quals va afirmar que en aquestes condicions es veu capaç de ser la llista més votada a la ciutat.

Tot i això, Josep Anglada continuarà de portaveu de PxC al proper ple municipal de l'Ajuntament de Vic, que se celebrarà el dilluns de la setmana que ve. Aquest és resultat de les reunions i contactes que van tenir lloc ahir dilluns, arran que es confirmés l'expulsió d'Anglada del partit que havia fundat ara fa set anys.

Aquesta continuïtat es fonamentaria en el fet que Anglada va presentar fa 15 dies una demanda civil contra PxC, en què demana entre d'altres coses la nul·litat de l'expedient obert en contra d'ell i de la també regidora de Vic, Marta Riera.  Ara es queda a l'espera que el jutge apliqui o no algunes mesures cautelars, que permetrien que Anglada retingués el lloc de portaveu. En el cas que no les dicti, aleshores la seva substitució com a portaveu per Joan Carles Fuentes ja seria immediata.

De totes maneres, tal com ja va anunciar Osona.com, en els propers mesos Anglada podria abandonar el grup municipal de PxC, per tal de centrar-se en les eleccions i Plataforma Vigatana.

Josep Anglada, aquest dilluns a la presentació del llibre de Josep Burgaya, en una de les primeres fotos després que hagi estat expulsat del partit. Foto: Adrià Costa
Documents
Arxivat a