El Voltregà s'emporta el derbi d'hoquei davant el Manlleu

Les de Sant Hipòlit s’imposen per un ajustat 3-2 | Els dos equips lideren la classificació de l’OK Lliga

Redacció Osona.com
31 de març del 2014
990_1396251666_Derbi_hoquei_femeni_Voltrega_Manlleu_foto_Josep_Maria_Montaner_2014- | Josep M. Montaner
El partit va ser molt intens. Foto: Josep M. Montaner

El Voltregà femení va aconseguir aquest diumenge una victòria clau en el derbi davant del Manlleu (3-2), en el partit que enfrontava els dos primers classificats de l'OK Lliga femenina.

Natasha Lee va avançar les voltreganeses al minut 7 amb una bona rematada des de l'interior de l'àrea, però Laura Vall va aconseguir l'empat a 1 abans del descans, en aprofitar una falta directa.

El segon temps va començar amb un gol matiner de la manlleuenca Nara López a la primera jugada. El Voltregà no es va enfonsar i Anna Romero va tornar a igualar el partit poc després. A set minuts pel final, Ester Nadal va culminar la remuntada en rematar una centrada de Natasha Lee.

Amb aquesta victòria, el Voltregà empata a punts amb el Manlleu, tot i que les jugadores de David Bou han disputat un partit menys. El goal average particular entre els dos equips queda empatat (2 a 1 pel Manlleu a la primera volta).