Més de 150 establiments del Moianès ofereixen promocions durant el cap de setmana

La campanya "Moianès més" vol potenciar l'atractiu turístic de la zona, amb activitats, concerts, caminades...

ManresaInfo.cat
27 de març del 2014
Aquest cap de setmana, 29 i 30 de març, se celebrarà la segona edició de la campanya de promoció "Moianès més", promoguda pel Consorci del Moianès. Un any més, es vol difondre tot el potencial turístic, gastronòmic, comercial, cultural i patrimonial dels deu municipis del Moianès.
 
Durant aquests dos dies, els visitants i la població del Moianès podran gaudir de més de 150 propostes de promoció dels allotjaments, restaurants, comerços, activitats de lleure i visites a elements patrimonials del territori. A més, s'oferiran activitats per a totes les edats (tallers, concerts, caminada, tast de productes del Moianès, entre d'altres) i s'organitzaran concursos Instagram i sortejos. 
 
Tota l'oferta i la programació d'activitats es pot consultar a través del web creat per a l'ocasió, a través de les xarxes socials 2.0 (Twitter i Facebook) i també en catàlegs impresos que s'han distribuït pels pobles del Moianès.
 
Els tipus d'allotjaments adherits a la campanya són hotels, fondes, apartaments turístics, cases de colònies, masies rurals, càmpings... Els restaurants oferiran menús i promocions per a tots els gustos, i els comerços ofertes, regals... 
 
Alguns dels elements patrimonials que es podran visitar són les Poues de la Ginebreda a Castellterçol, la masia d'Esplugues a Castellcir, la Mina de l'Estany, la Casa Museu Prat de la Riba a Castellterçol, el Monestir de l'Estany, les Coves del Toll a Moià, i la Casa Museu Rafael de Casanova a Moià, el Forn de la Calç a Calders.
 

Promocions de Moianès més