La passarel·la, gran atractiu de la fira Casar-se a Osona

El certamen es consolida en el seu segon any, amb més oferta i una bon nombre de visitans

Redacció Osona.com
24 de març del 2014
Una model de la passarel·la de moda
Una model de la passarel·la de moda | Josep M. Costa
La desfilada de moda, un dels grans atractius de la fira. Foto: Josep M. Costa

La segona edició de la fira Casar-se a Osona s'ha celebrat aquest cap de setmana al recinte firal del Sucre. Les  parelles que hagin decidit casar-se hi han pogut trobar tot  el que necessitaven per fer una bona festa.

La fira s'ha consolidat aquest any, amb molts visitants, uns 1.500, i 550 parelles censades de nuvis, una xifra molt semblant a l'anterior edició. El que si ha crescut ha estat l'oferta, amb 78 expositors, un 20% més que l'any passat, i més de 90 professionals del sector dels casaments i les celebracions.

A més, aquest any la fira oferia l'espai Osona Kids, dedicat als més menuts, que ha estat utilitzat per unes 300 famílies. Degut al canvi de model dels nuvis, els organitzadors han apostat per la puericultura i els productes infantils. Aquesta zona comptava amb diversos atractius per als nens i nenes, com per exemple inflables, una ludoteca i espectacles tots ells gratuïts. També hi havia una zona amb tallers i xerrades relacionades amb el món dels infants.

Pel que fa a les activitats de la fira, en aquesta edició s'han programat més d’una trentena d'actes. D’entre les novetats més rellevants, podem destacar la Fashion Bride Room, on les futures núvies es podien emprovar vestits nupcials, i per primera vegada en una fira catalana un servei de wedding planners totalment gratuït, on els nuvis podien fer una vista per la fira acompanyats d’aquestes professionals que els donaven tots els consells necessaris per organitzar-se ells mateixos l'enllaç.
 
Com sempre en aquests certàmens, les activitats estrella han estat les passarel·les de moda nupcial per a home i dona, així com  també de vestits festa. A més, els assistens han pogut podran assistir a master classes , showcookings de cuina i degustar tapes dels restaurants i càterings presents a la fira.

Des de l'organització ja es pensa en una tercera edició de la fira Casar-se a Osona. Possiblement s'avançaran les dates.

Aneu al web de la fira Casar-se a Osona


Galeries de fotos:
- Casar-se a Osona, 2014 (Josep M. Costa)
- Casar-se a Osona, 2013 (Josep M. Costa)
Arxivat a