La UVic-UCC mostra la seva oferta educativa

El centre organitza una jornada de portes obertes

Redacció Osona.com
22 de març del 2014
Jornada de portes obertes, aquest dissabte
Jornada de portes obertes, aquest dissabte | Adrià Costa
Jornada de portes obertes a la Universitat de Vic. Foto: Adrià Costa

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha tornat a obrir les seves portes aquest dissabte 22 de març, de 9 a 14h i de 16 a 19h, per mostrar als alumnes de batxillerat, cicles formatius de grau superior i ESO, els seus pares, professors i al públic en general, l’oferta acadèmica del centre i les seves instal·lacions.
 
Durant tota la jornada, els visitants han pogut gaudir d’ un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general , alhora que han rebut informació detallada de totes les titulacions de la UVic-UCC: 27 graus, 14 màsters i set programes de doctorat. Les activitats més destacades han estat les xerrades d’orientació universitària, tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades a peu i amb carrilet, i informació i atenció personalitzada sobre beques, accés, preinscripció, preus i matrícula, allotjament, esports, transport, escola d’idiomes i campus virtual.

Coincidint amb la UVic-UCC, la Casa de Convalescència (c/ Dr. Junyent, 1), seu de Creacció, l'agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, també ha obert les portes a tota la ciutadania.

Galeries de fotos:
- Portes Obertes, 2014 (Adrià Costa)
- Portes Obertes, 2013 (Jordi Molet)
- Portes Obertes, 2011 (Adrià Costa)

Jornada de portes obertes a la Universitat de Vic. Foto: Adrià Costa
Arxivat a