Vic Slot Clàssic torna a plaça

La fira, la segona més gran de tot l'Estat, oferirà diumenge un munt de propostes.

Redacció Osona.com
21 de març del 2014
 Fira Vic Slot Clàssic.
Fira Vic Slot Clàssic. | Josep Maria Costa
Fira Vic Slot Clàssic. Foto: Josep Maria Costa

La fira VicSlot Clàssic es consolida com a punt de trobada del sector. La vuitena edició de la mostra, amb una seixantena d'expositors de cotxes en miniatura per a tots els aficionats i col·leccionistes d’automòbils clàssics i antics, se celebrarà aquest diumenge, 23 de març, a la plaça Major de Vic, des de les nou del matí fins a les dues del migdia.

Durant tot el matí, els col·leccionistes, professionals i aficionats de l’slot podran comprar i participar en diverses activitats, com un circuit d’slot per a infants, la  Trobada de Vehicles clàssics i mítics o la venda a escala del cotxe commemoratiu de la fira, un Lancai 037 Martini. Enguany, com a novetat, s'inclou al programa un critèrium de cotxes clàssics.

La fira, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vic (Fires i Mercats)  AEO sport i el Club Amics dels Clàssics d’Osona (ACO), compta amb la participació d’expositors d’arreu de l’Estat espanyol i d’Europa. Els seus orígens es remunten més de 16 anys enrere, quan un col·lectiu d’osonencs amants d’aquest món organitzaven una petita celebració semblant a l’actual a l’Escola d’Art de Vic. L’any 2007, l’Ajuntament de Vic, mitjançant la regidoria de Fires i Mercats, va decidir assumir-ne la seva organització tot donant-li una nova dimensió però sense perdre’n les arrels.

Actualment, VicSlot Clàssic és considerada la segona fira més gran de l’Estat espanyol dedicada als automòbils clàssics i antics, a causa de la singularitat i la qualitat del material que s’hi exposa.

Més informació i programa d'activitats de la fira



 -----------------------

Galeries de fotos :
- 2013 (Josep Maria Costa)
-2012 (Josep Maria Costa)
-2011 (Josep Maria Costa)
- 2010 (Josep Maria Costa)
- 2009 (Josep Maria Costa)
- 2007 (Toni Cantizano)

Un Ferrari, que no es va voler perdre la festa de l'any passat. Foto: Josep Maria Costa
Arxivat a