La picabaralla interna de PxC a Vic s'eternitza als jutjats

Fuentes, Gayoso i Catalan denuncien Anglada per trencar una condemna per conduir begut | Anglada i Riera repliquen amb una denúncia per usurpació de comptes personals a Internet

Pere Pratdesaba
21 de març del 2014
Josep Anglada i Pilar Catalan entrant a la sala número 1 del jutjat de Vic, fa uns dies. Foto: Adrià Costa

La picabaralla interna a PxC de Vic s’eternitza als jutjats. El conflicte continua amb més denúncies, tant per un costat com per l’altre. Tot a l’espera que es resolguin els grans interrogants que queden pendents de resoldre: quan es farà efectiva l’expulsió de Josep Anglada del partit? Si es fa efectiva, Anglada la recorrerà als tribunals? I com afectarà la mesura a l’organigrama del grup municipal? Algunes de les respostes s’haurien de contestar en el proper ple, el 7 d’abril, on sabrem si Anglada continua com a portaveu de la formació o no.

De moment, el caliu judicial continua viu. Anglada i la regidora Marta Riera van interposar el passat 7 de març una denúncia a la comissaria del Mossos d'Esquadra de Vic per apropiació indeguda de diversos correus electrònics personals, comptes personals de Twitter, Facebook, bloc i canal Youtube. Els fets van ocórrer quan el consell executiu va destituir Anglada com a president del partit, el passat 8 de febrer.

Per altra banda, els altres tres regidors del grup municipal –Joan Carles Fuentes, Pilar Catalan i i Cristina Gayoso- enfrontats amb Riera i Anglada, van presentar amb anterioritat una altra denúncia on es posava en coneixement de la fiscalia “els reiterats trencaments de condemna de Josep Anglada”, ja que entre les dates 25 de gener de 2012 i 25 de gener de 2014 estava sancionat pel jutjat penal número 21 de Madrid per dos anys de privació del permís de conduir per conduir begut i negar-se a fer la prova de alcoholèmia.

Segons Anglada ha manifestat en aquest diari, durant aquest període no va arribar a conduir mai i qui portava el cotxe era Marta Riera.
Documents
Arxivat a