El nou regidor del PP a Tavertet no havia estat mai al poble

Xavier Serrahima, qué és l'únic regidor del partit a Osona, pren possessió del càrrec en substitució del difunt Jordi Gumí | La formació va obtenir 22 vots en aquesta població

Redacció Osona.com
20 de març del 2014
Presentació de Xavier Serrahima, a la seu del PP Osona
Presentació de Xavier Serrahima, a la seu del PP Osona | El 9TV
Xavier Serrahima ha pres possessió a l’Ajuntament de Tavertet com a nou regidor del PP, en substitució de Jordi Gumí, que va morir l’any passat. En aquesta població, amb llistes obertes, el PP va obtenir 22 vots, els mateixos que el candidat del PSC, que va renunciar a ocupar el càrrec.

Serrahima té 23 anys i estudia màrqueting i direcció d’empresa. En aquests moments, és l’únic regidor que té el PP a la comarca d’Osona. Fins que no va morir Gumí, Serrahima no havia trepitjat mai Tavertet. Ara, hi va amb més assiduïtat, tal com va ell mateix va comentar a la presentació que es va fer fa uns dies a la seu comarcal del partit a Vic.

A l’acte, Serrahima es va mostrar molt satisfet de formar part del projecte del PP i de representar-lo a Tavertet. El nou regidor va dir que està “molt il·lusionat amb aquesta experiència”. I va afegir: “Es una oportunitat que penso aprofitar al màxim treballant per la gent de Tavertet en el dia a dia i en resoldre els temes diaris i quotidians. No decebré al meu partit que va confiar amb mi, al presentar-me per Tavertet i no decebré les 22 persones que em van votar, com tampoc a la resta del municipi que no ho va fer. Treballaré per a tots i cadascun dels veïns de Tavertet”, va assegurar.

Serrahima va apuntar que se sent “un ambaixador de Tavertet fora del municipi” per explicar a tothom les meravelles d’aquest indret de l’Osona. “Em sento totalment implicat i involucrat en la feina al municipi i espero que el meu pas sigui profitós pel municipi i la comarca ”, va concloure a la presentació.

Sense llistes fantasmes

A l’acte també hi va ser present el secretari provincial del partit, Alberto Villagrasa, que va voler deixar clar que en el PP no fan llistes fantasmes. “Presentem gent que està disposada a representar al partit allà on calgui i on sigui necessari i a treballar pel municipi on es presenta. Xavier Serrahima és un exemple”, va apuntar.  

Villagrasa va manifestar que és un fet constatat que el PP a la comarca està creixent i “encara creixerà més”. En aquest sentit, el secretari general va dir: “S’està fent una bona feina i això es veu a Osona, una comarca en la que històricament el PP hem tingut problemes d’implantació ara hi són molts els que donen un pas endavant per treballar per la nostra formació i defensar el nostre projecte, un projecte sòlid, centrat en les persones i en el creixement econòmic”.

El secretari provincial considera que amb Tavertet “s’obre la porta" de la recuperació de la representació municipal a la comarca.

Arxivat a