Shakira grava en català la cançó «Boig per tu» de Sau

La cantant colombiana compleix la seva promesa | La versió ja es pot reservar a iTunes

Shakira
Shakira | Flicker @oouinouin
Redacció Osona.com
20 de març del 2014
Shakira Foto: Flicker @oouinouin

La cantant Shakira ha complert la seva promesa i finalment ha inclòs la versió de "Boig per tu" en català al seu pròxim disc, que sortirà a la venda el proper 25 de març, segons publica avui el portal Enderrock . La versió en català es podrà sentir només en l'edició deluxe, i des de fa pocs dies ja se'n pot fer la prereserva a iTunes .

Al seu pròxim disc, de títol homònim, Shakira oferirà com a mínim dues versions diferents de la cançó de Sau: en castellà ("Loca por ti") i també en català. La peça amb la lletra original no serà exclusiva per a una edició catalana del disc, sinó que estarà inclosa en l'edició deluxe de l'àlbum. De moment consta en l'edició nord-americana, tot i que encara no s'ha confirmat. Mitjans com 40 Principals han apuntat també l'existència d'una versió en anglès ("Mad about You").

La predilecció de Shakira per aquesta cançó de Sau ve de lluny. L'any 2010, en una roda de premsa prèvia a un concert a Barcelona, la cantant colombiana ja va manifestar la seva intenció de cantar "Boig per tu" . "M'agrada molt la cançó i la vull incloure en un disc", deia llavors. Finalment, després de molts rumors, la cantant s'ha decidit per incloure la peça. Shakira, que té ascendència catalana (el seu segon cognom és Ripoll), també ha dit que se sent "com una catalana més".