Jornada de portes obertes a la UVic, aquest dissabte

El centre ofereix un ampli ventall d’informació, activitats i exposicions per donar a conèixer la seva oferta acadèmica i les instal·lacions

Redacció Osona.com
18 de març del 2014
Jornada de portes obertes a la UVic, l'any passat. Foto: Jordi Molet/SAV UVic

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) tornarà a obrir les seves portes el dissabte 22 de març, de 9 a 14h i de 16 a 19h, per mostrar als alumnes de batxillerat, cicles formatius de grau superior i ESO, els seus pares, professors i al públic en general, l’oferta acadèmica del centre i les seves instal·lacions.
 
Durant tota la jornada, els visitants podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general, alhora que rebran informació detallada de totes les titulacions de la UVic-UCC: 27 graus, 14 màsters i set programes de doctorat. Les activitats més destacades són les xerrades d’orientació universitària, tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades a peu i amb carrilet, i informació i atenció personalitzada sobre beques, accés, preinscripció, preus i matrícula, allotjament, esports, transport, escola d’idiomes i campus virtual.

Per als visitants que venen de fora, la UVic-UCC facilita el transport gratuït a la jornada de portes obertes a través de l’empresa Sagalés. Es posa a disposició dels usuaris un autocar que surt de Barcelona les 8:30h i torna a les 17:00h, prèvia reserva de plaça.

La Casa de Convalescència també obre les portes

Coincidint amb la UVic-UCC, la Casa de Convalescència (c/ Dr. Junyent, 1), seu de Creacció, l'agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, també obrirà les portes a tota la ciutadania. Durant tot el matí, de 9 a 14h, es faran visites guiades a les instal·lacions a cada hora en punt.


Galeries de fotos:
- Portes Obertes 2013 (Jordi Molet)
- Portes Obertes 2011 (Adrià Costa)

Jornada de portes obertes a la UVic, l'any passat. Foto: Jordi Molet/SAV UVic
Arxivat a