Àngel Soy, de Santa Maria de Besora, campió català de raids a Manlleu

El torellonenc Gil Berenguer guanya la categoria Júnior

Raid Hípic de Manlleu.
Raid Hípic de Manlleu. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
17 de març del 2014
Raid Hípic de Manlleu. Foto: Adrià Costa

El genet de Santa Maria de Besora, Àngel Soy, va guanyar dissabte, 15 de març, el Campionat de Catalunya absolut de raid, disputat en el marc del Raid Hípic de Manlleu. El genet, muntant a Nabi du Cassou, va signar un temps de 5 hores, 58 minuts i 46 segons.

Soy va superar Josep Costa, amb el cavall Evian de Pallares, medalla d’argent amb un temps de 6 hores i 7 segons. El bronze va ser per a l’amazona Alba Font, muntant Nouka Du Bouvreuil, amb un temps de 6 hores, 9 minuts i 46 segons.

A més del campionat absolut, també es va disputar el campionat de la categoria Júnior. El campió va ser el torellonenc Gil Berenguer, amb el cavall Laius Armor, amb un temps de 5 hores, 58 minuts i 47 segons, un segon més que el vencedor de la categoria absoluta. Paula Muntalà, amb Phao de la Fageole, i Maria Capdevila, amb Feria de Pallares, el van acompanyar al podi.

Per equips, la medalla d’or va ser per a For Juma’s, format per Paula Muntalà, Alba Font, Mireia Clua i Núria Serrabassa, després d’acumular un temps total de 19 hores, 46 minuts i 31 segons. La medalla d’argent va ser per a l’equip Fitness Vic, format per Àlex Crivillé, Elisabeth Font, Emma Vizcaino i Joan Boixader (20 hores, 56 minuts i 42 segons). El podi el va tancar l’equip Juma’s For, format per Angel Soy, Gil Berenguer, Maria Álvarez i Alejandra Dachs.

-----------------------------
Galeries de fotos:

Raid Hípic de Manlleu, març 2014 (Adrià Costa)

Raid Hípic de Manlleu, març 2013 (Adrià Costa)

Raid Hípic de Manlleu - control previ, març 2013 (Adrià Costa)

Raid Hípic de Manlleu, febrer 2012 (Xevi Mas)

Raid Hípic del Lluçanès, maig 2011 (Josep Martínez)

Raid Hípic de Manlleu, novembre 2010 (Adrià Costa)

Raid Hípic del Lluçanès, maig 2010 (Josep Subiranas)

Raid Hípic del Lluçanès, maig 2010 (Josep Martínez)

Raid Hípic de Manlleu, gener 2010 (Josep Subiranas)

Raid Hípic de Manlleu, febrer 2009 (Josep Subiranas)

Arxivat a