Detingut a Manlleu per portar cocaïna dins d'un ou kinder

L’home va intentar llençar la droga quan el va aturar un agent de proximitat

Redacció Osona.com
14 de març del 2014
La Policia Local de Manlleu va detenir el passat dimecres, 12 de març, D.L., un home de 31 anys i veí de Manlleu, per un delicte contra la salut pública. Els fets van passar al barri de l’Erm, als volts de les cinc de la tarda.

Un agent de proximitat urbana que feia vigilància, al passar pel carrer Garcia Estrada, va observar un jove repenjat a la paret que al veure’l passar amb la moto es va amagar un objecte de color taronja a la butxaca del darrera. L’agent va aturar la moto uns metres més avall i mentre s’acostava per identificar-lo i escorcollar-lo, el jove va treure amb un moviment ràpid el que s’havia guardat i ho va llençar al pati d’un habitatge.

L’agent de paisà que recolzava el servei va saltar la paret d’uns dos metres d’alçada i va recollir un objecte de plàstic, que va resultar ser un ou kinder, a l’interior del qual s’hi trobaven quatre dosis (embolcalls) suposadament de cocaïna.

L’home va ser detingut i traslladat a les dependències policials. Una vegada acabada la instrucció, va passar a disposició judicial.
Arxivat a