Imma Bellafont i Xavier Farrés, al front d'una llista municipal nacionalista a Vic

Reagrupament de Joan Carretero i el Moviment Demòcrata Català de Josep Maria Vila d'Abadal negocien presentar llistes conjuntes als principals municipis de Catalunya

per Salvador Cot , Barcelona, 14 de març de 2014 a les 13:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xavier Farrés a la primera convenció nacional del Moviment Demòcrata Català. Foto: Adrià Costa

Joan Carretero i Josep Maria Vila d'Abadal estan tancant un acord per fer confluir Reagrupament i el Moviment Demòcrata Català de cara a les eleccions municipals de l'any que ve. El pacte implicaria la confecció de llistes conjuntes a algunes de les ciutats més importants com Barcelona, Lleida, Reus, Girona i Vic.


En el cas de la capital d'Osona, Vila d'Abadal podria donar suport a una llista que encapçalarien Imma Bellafont, antiga responsable de la llibreria la Tralla, i Xavier Farrés, actual regidor de Benestar i Família, Salut i Joves.

Les llistes es presentaran de forma independent o en coalició amb algun altre partit, en funció de les dinàmiques polítiques a nivell local i comarcal. Tot indica que l'acord es concretarà aquest dissabte en una reunió de les direccions de totes dues formacions polítiques a Vidrà, Osona.


Imma Bellafont. Foto: Adrià Costa

 

Participació