El Raid Hípic Manlleu reunirà genets d’arreu de l’Estat

La prova tindrà dos recorreguts

Redacció Osona.com
12 de març del 2014
Raid Hípic de Manlleu. Foto d'arxiu: Adrià Costa

El Club Hípica Manlleu, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza aquest dissabte, 15 de març, la 22a edició del Raid Hípic Manlleu, que marcarà l'inici del Campionat de Catalunya. La prova espera aplegar uns 140 genets vinguts d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol.

El raid comptarà amb dos recorreguts,  de 80 i 120 km, i tots tindran com a punt de sortida i arribada la zona del costat del pavelló municipal d’esports. En el mateix lloc s’hi ubicarà la zona de recuperacions i vet-gate on es faran els controls veterinaris i on els participants aniran passant de manera contínua i periòdica durant tot el matí i part de la tarda.

El tram del passeig del Ter entre el pavelló i el pont de Can Molas serà el camí de sortida per on els genets agafaran els diferents recorreguts programats i serà una bona zona per observar els binomis de genet i cavall que participaran en les diferents proves.

El raid de 120 km començarà a les set del matí i està previst que finalitzi aproximadament a les sis de la tarda. En aquest interval d’hores també hi haurà la sortida i arribada de la prova de 80 km.

-----------------------------
Galeries de fotos:

Raid Hípic de Manlleu, març 2013 (Adrià Costa)

Raid Hípic de Manlleu - control previ, març 2013 (Adrià Costa)

Raid Hípic de Manlleu, febrer 2012 (Xevi Mas)

Raid Hípic del Lluçanès, maig 2011 (Josep Martínez)

Raid Hípic de Manlleu, novembre 2010 (Adrià Costa)

Raid Hípic del Lluçanès, maig 2010 (Josep Subiranas)

Raid Hípic del Lluçanès, maig 2010 (Josep Martínez)

Raid Hípic de Manlleu, gener 2010 (Josep Subiranas)

Raid Hípic de Manlleu, febrer 2009 (Josep Subiranas)

Arxivat a