La Diputació lliura a Manlleu el catàleg de camins i l'estudi d'una rotonda

L’Ajuntament utilitzarà els documents per prendre futures decisions sobre les infraestructures

Redacció Osona.com
12 de març del 2014
L'Àrea de Territori i Sosteniblitat de la Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Manlleu el Catàleg de camins municipals i el Projecte executiu de rotonda a la cruïlla de la carretera B-522 amb la carretera BV-5224 i el carrer Cavalleria. Els documents serviran al consistori com a eina per a futures decisions d'aspectes relacionats amb les infraestructures viàries del municipi.

El Catàleg de camins municipals de Manlleu no és un inventari exhaustiu de tota la xarxa de camins i senders del municipis sinó únicament d'una selecció dels camins principals del territori i principalment d'accés rodat. El resultat són 27 fitxes que desenvolupen cada un dels camins seleccionats, que conclouen que es tracta d'una xarxa de 39,5 quilòmetres accessibles i sense cap tipus de restricció de circulació.

Per la seva banda, el Projecte executiu de rotonda a la cruïlla de la carretera B-522 amb la carretera BV-5224 i el carrer Cavalleria en defineix un nou disseny per millorar les condicions de creuament per als vianants, ja que actualment no disposen d'itineraris clars i directes, amb una manca de seguretat, especialment per les voreres estretes, i per millorar l'ordenació del trànsit de vehicles privats, en una intersecció de quatre ramals on la preferència de pas es regula mitjançant semàfors.

Els dos documents els ha assumit la Gerència d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat.
Arxivat a