Oques Grasses presenten el seu segon disc a Vic i Torelló

La banda osonenca llença un nou àlbum carregat de reggae

Oques Grasses
Oques Grasses | Facebook d'Oques Grasses
Europa Press
11 de març del 2014
Oques Grasses Foto: Facebook d'Oques Grasses

Oques Grasses , tal com ja va avançar Osona.com , acaba de llenár el seu segon àlbum “Digue-n'hi com vulguis” (Chesapik) ple de reggae, a més de pop i rock, i fruit d'una major cohesió al grup, que se sent "molt més compacte". Tot i que el reggae és la seva màxima i Bob Marley el seu músic de culte, la banda se sent apassionada per una diversitat de sonoritats, amb grups alternatius com Bon Iver, The Cat Empire i Kenny Garrett Quintet.

En una entrevista a Europa Press, un dels components del grup -Josep Montero- ha explicat que, després del primer àlbum “Un dia no sé com”, aquest segon seguirà ple de vivències pròpies de la banda: "Expliquem coses que ens succeeixen i que ens fan sentir alegria". La desena de temes de l’àlbum desgranen la vida que porten els cinc membres de la banda osonenca, allò que els hi succeeix i com ho afronten, amb títols com “Cantimplores”, “Coet”, “Finals blaus”, “Sexi” i “Petxina Lliure”.

La gira d'aquest àlbum és més madura que la del primer -que va arribar als 70 concerts-, i s'ha concretat amb més previsió. Aquesta setmana, el grup passarà per la comarca d'Osona: dimecres, 12 de març, a les set de la tarda, a la Martulina Divina de Vic , en un concert de petit format; i divendres, 14 de març, a les dotze de la nit, a El Moscou de Torelló . En una primera fase de la gira, la banda també aterrarà a Barcelona, Manresa, Mataró,Tarragona, Rasquera, Girona i Les Borges Blanques.

Dos anys per al pròxim

Malgrat haver publicat disc el 2013 i el 2014, la banda frenarà una mica aquest ritme de llançaments, tot i que ja disposa de "tres o quatre" noves cançons per a la pròxima compilació. "No tenim pensat enllaçar la gira amb el disc perquè volem assaborir una mica aquests dos àlbums", ha explicat el lletrista, que fixa un termini de, com a mínim, dos anys per al seu pròxim llançament.

Descarregueu-vos el segon disc d’Oques Grasses

Arxivat a