Marina Geli presenta el llibre de Josep Burgaya

A la sala Segimon Serrallonga de la UVic

Redacció Osona.com
07 de març del 2014
Josep Burgaya presentarà aquest divendres, 7 de març, a la Universitat de Vic (UVic) el seu llibre “L’Estat de Benestar i els seus detractors. A propòsit dels orígens i el dilema del model europeu en temps de crisi”. L’acte tindrà lloc a les cinc de la tarda la Sala Segimon Serrallonga i anirà a càrrec de Marina Geli, diputada al Parlament de Catalunya i exconsellera de la Generalitat. També comptarà amb la participació de Margarida Pla, degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC.

L’autor parlarà tant dels fonaments polítics i econòmics de l’estat de benestar, com dels supòsits en què s’ha basat el combat contra ell. De com el liberal-conservadorisme triomfant ha desnaturalitzat i deixat en entredit el model social europeu que ha portat a la crisi i el desconcert actuals.

Josep Burgaya és doctor en  Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor titular de la UVic des de 1986. Recentment ha guanyat el Premi Joan Fuster, amb un assaig sobre la crisi.
Arxivat a