El Roc 34 fa trenta anys

L’emblemàtica discoteca de Vic es va inaugurar el 2 de març de 1984 | Dos vigatans preparen un documental

Redacció Osona.com
07 de març del 2014
Roc 34
Roc 34

“Un divendres 2 de març de 1984, la ciutat de Vic gaudia d'una macrodiscoteca que brillava amb llum pròpia i mai millor dit. Per la espectacularitat d'una làmpada de llàgrimes de més de 10 metres d'alçada, una bolera amb sis pistes, discoteca i sala de festes. Original, inèdita, glamourosa, espectacular són un de tants adjectius que ha rebut el Roc 34. Un gran edifici de tres plantes amb 1000m2 per planta. I com no, amb l'enorme pedra de més de 5 metres d'alçada és l'inici d'una gran història...”.

És la presentació d’una pàgina de Facebook dedicada al 30è aniversari de l’emblemàtica discoteca, creada per Albert Bagué i Albert González i que ha tingut una gran acceptació, amb més de 2.000 amics.

No és l’única iniciativa de Bagué i González, que es reconeixen com a grans admiradors i usuaris empedreïts de la discoteca, que serà enderrocada d’aquí uns mesos. Els dos estan elaborant un documental amb declaracions de gent que va gaudir del Roc 34, que sortirà a la llum a la tardor. “No volem entrar en polèmiques sobre l’enderroc. Nosaltres només volem recordar els bons moments que molta gent va passar en un lloc tan especial com aquest”, explica Bagué.  

El mes de maig, hi ha programada una festa a ladisco de Gurb, per commemorar el trentè aniversari del Roc 34.
Arxivat a