Manlleu accentua la campanya de foment del civisme

L’Ajuntament contracta tres agents cívics

Redacció Osona.com
06 de març del 2014
Els tres agents cívics contractats per l'Ajuntament de Manlleu. Foto: Ajuntament de Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu ha contractat tres agents cívics, a jornada sencera durant sis mesos, amb la voluntat de treballar d’una manera directa i personalitzada el foment del civisme amb la població. El 80% de la seva dedicació serà al Barri de l’Erm i el 20% restant a altres espais de Manlleu com plaça Fra Bernadí o passeig del Ter. L’any 2011 es va aprovar el Pla de Civisme de Manlleu i actuacions com aquestes s’emmarquen en el seu pla d’accions.

La principal tasca que desenvolupa l’equip d’agents cívics és recórrer la ciutat, amb una armilla reflectant identificadora, i prendre nota de les incidències de civisme en els àmbits de manteniment i neteja de l’espai públic, la tinença responsable d’animals i altres problemàtiques de convivència. El registre sistemàtic d’aquestes incidències permetrà copsar amb detall la localització de les problemàtiques de civisme a la ciutat.

A aquesta tasca de control de les incidències vinculades a l’Ordenança de Civisme i Convivència s’hi afegeix la d’informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la normativa de civisme i sobre temes concrets (tinença responsable d’animals, gestió de residus, l’Ajuntament a un Clic...).

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte Treball als Barris, cofinançat pel Fons Social Europeu.
Arxivat a