El locutor de ràdio Quim Morales farà el pregó del Carnaval de Taradell

El pregoner presenta el programa “La segona hora” de RAC1

Redacció Osona.com
05 de març del 2014
Carnaval de Taradell. Foto: Joan Parera

Quim Morales, director i presentador del programa “La segona hora” de RAC1, serà el pregoner del Carnaval de Taradell, que es farà aquest dissabte, 8 de març. Morales agafarà el  relleu a l'actriu Marina Comas, el popular Richard i la periodista de TV3 Raquel Mateos, pregoners dels últims anys, des que Ràdio Taradell va assumir l'organització de la festa.

Morales també formarà part del jurat, juntament amb els organitzadors dels carnavals de Torelló i Centelles, Christian López i Toni Carrasco, respectivament; el regidor de Festes de Taradell, Joan Casassas; la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, i la tècnica de Cultura i Comunicació, Berta Vaqué. El jurat s'ubicarà en un punt de recorregut per valorar les tres millors carrosses i la millor comparsa.

Dalt de la carrossa del Rei Carnestoltes, el conegut locutor de ràdio llegirà el  pregó a les set del vespre i donarà el tret de sortida a la rua de la disbauxa, des de la rotonda de L'Atlàntida. La primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, amb el Rei o Reina Carnestoltes, que també presenta novetats. Potser anirà acompanyat o acompanyada. El 8 de març al vespre sortirem de dubtes.

El recorregut

Les carrosses i comparses passaran per la carretera de Balenyà, el passeig de Sant Genís, la carretera de Mont-rodon, el passeig Domènec Sert, la carretera de Balenyà, el carrer de la Vila, el carrer Catalunya, l'avinguda Montseny, el carrer Sant Sebastià, la plaça de les Eres i la carretera de Balenyà. La rua acabarà, altre cop, al monument de l'Atlàntida.

Un cop finalitzi l’exhibició de carrosses, el Carnaval continuarà a Can Costa. Primer, a la  sala gran, on es repartiran entrepans per als membres de les carrosses, i es lliuraran els premis. I, a partir de les dues de la nit, la festa acabarà a la Carpa de Can Costa. El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros -es poden comprar al Bar de Can Costa, Ràdio Taradell i al Manli de Vic- i de 12 euros a taquilla. L'entrada inclou una consumició.

Sota l'organització de Ràdio Taradell, el Carnaval té la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell, Protecció Civil-Voluntaris de Taradell i l'Agrupació de Botiguers de Taradell.

------------------------------------
Galeries de fotos:
- Carnaval de Taradell, 2013 (Joan Parera)
Carnaval de Taradell, 2012  (Xevi Mas)
- Carnaval de Taradell, 2010 (Xevi Mas)
-Carnaval de Taradell, 2009 (Xevi Mas)
- Carnaval de Taradell, 2008 (Carles Miró)
- Carnaval de Taradell (Adrià Costa)
- Recull de galeries del Carnestoltes a la comarca d'Osona
Arxivat a