El Vic planta cara però no pot amb el Barça (1-5)

No hi haurà cap equip osonenc a la final de Copa

01 de març del 2014
Barça Foto: Laia Solanellas/DelCamp.cat

El Club Patí Vic ha plantat cara però no ha pogut amb el totpoderós Barça. Els vigatans han acabat perdent per 1 a 5 i, per tant, no hi haurà cap equip osonenc a una final de Copa que reunirà demà Barça i Vendrell (15.30).

El partit ha començat igualat amb el Barça portant el pes del partit. Al minut 7, amb el Barça amb un home menys per la targeta blava que ha vist Barroso, no ha perdonat des del punt de penal i Marc Torra ha marcat el 0-1. Amb el mateix guió de partit, ha arribat el segon del Barça al minut 16, obra de Raül Marín. Abans del descans, el Vic hauria pogut escurçar distàncies des del punt de penal, però Rocasalbas ha fallat la pena màxima (minut 19).

A la segona part, el Barça ha volgut encarrilar el partit ben aviat. Al 31, ha marcat el 0-3 Reinaldo García. El Vic no ha llançat la tovallola i s'ha resistit a donar el partit per perdut. Dos minuts després de la diana blaugrana, ha arribat el primer gol osonenc, obra de Titi Roca. Aquest gol ha esperonat els homes de Pujalte. Tot i això, han desaprofitat la falta directa (el Barça havia arribat a la 10a falta) ja que Rocasalbas no ha arribat ni a disparar contra la porteria de Sergi Fernández. La sentència blaugrana ha arribat dos minuts més tard (a cinc pel final): Pablo Álvarez sí que ha transformat la falta directa i ha fet l'1-4. A l'últim minut (49), Marc Gual ha rematat a plaer, sol, dins de l'àrea i ha marcat el definitiu 1-5.