La picabaralla interna a PxC continua amb més denúncies

Joan Carles Fuentes porta un altre cop Anglada als tribunals per insults

Joan Carles Fuentes, arribant als jutjats de Vic, aquest matí
Joan Carles Fuentes, arribant als jutjats de Vic, aquest matí | Adrià Costa
Pere Pratdesaba
27 de febrer del 2014
Joan Carles Fuentes, arribant als jutjats de Vic, el passat dilluns. Foto: Adrià Costa

PxC continua el seu reguitzell de denúncies contra l’ encara portaveu de PxC a l’Ajuntament de Vic , Josep Anglada. Joan Carles Fuentes, regidor de l’Ajuntament de Vic, ha tornat a portar el fundador del partit als tribunals per un presumpte delicte d’injúries. Segons consta en la denúncia, que en aquesta ocasió ha estat posada a Calafell, població on resideix Fuentes, Anglada va proferir tot un seguit d’insults al regidor de PxC, via twitter i comunicat de premsa. Entre aquests, destaca el següent: “Per cert, fill de puta, dóna la cara com un home i no t’amaguis com una maricona frustrada. Fuentes, cabró!!!”

El passat dilluns, Anglada ja va haver de declarar al jutjat número 1 de Vic per dos presumptes faltes d’injúries i amenaces contra els seus companys de partit al consistori Joan Carles Fuentes i Pilar Catalan. Els dos judicis van quedar llestos per a sentència. Anglada va defensar la seva innocència,  basant-se en la llibertat d’expressió, i l'acusació, per contra, ha demanat una multa per cada un dels casos de 150 euros.

Per altra banda, PxC ha fet arribar un informe jurídic a l’alcade, Josep M. Vila d'Abadal, per tal que reconsideri la postura de no voler donar compte al ple de l’expulsió d’Anglada del grup municipal, emparant-se en un altre informe jurídic , de la secretària municipal. Sense aquest tràmit al ple no és possible fer efectiva l'expulsió i Anglada continua com a portaveu del grup municipal.
Arxivat a