La picabaralla interna a PxC continua amb més denúncies

Joan Carles Fuentes porta un altre cop Anglada als tribunals per insults

per Pere Pratdesaba , Vic, 27 de febrer de 2014 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joan Carles Fuentes, arribant als jutjats de Vic, el passat dilluns. Foto: Adrià Costa

PxC continua el seu reguitzell de denúncies contra l’ encara portaveu de PxC a l’Ajuntament de Vic , Josep Anglada. Joan Carles Fuentes, regidor de l’Ajuntament de Vic, ha tornat a portar el fundador del partit als tribunals per un presumpte delicte d’injúries. Segons consta en la denúncia, que en aquesta ocasió ha estat posada a Calafell, població on resideix Fuentes, Anglada va proferir tot un seguit d’insults al regidor de PxC, via twitter i comunicat de premsa. Entre aquests, destaca el següent: “Per cert, fill de puta, dóna la cara com un home i no t’amaguis com una maricona frustrada. Fuentes, cabró!!!”


El passat dilluns, Anglada ja va haver de declarar al jutjat número 1 de Vic per dos presumptes faltes d’injúries i amenaces contra els seus companys de partit al consistori Joan Carles Fuentes i Pilar Catalan. Els dos judicis van quedar llestos per a sentència. Anglada va defensar la seva innocència,  basant-se en la llibertat d’expressió, i l'acusació, per contra, ha demanat una multa per cada un dels casos de 150 euros.

Per altra banda, PxC ha fet arribar un informe jurídic a l’alcade, Josep M. Vila d'Abadal, per tal que reconsideri la postura de no voler donar compte al ple de l’expulsió d’Anglada del grup municipal, emparant-se en un altre informe jurídic , de la secretària municipal. Sense aquest tràmit al ple no és possible fer efectiva l'expulsió i Anglada continua com a portaveu del grup municipal.

 

Participació