Vic celebra la quinzena Botiga al Carrer

Setanta carpes ompliran de descomptes les rambles del Passeig, del Carme i el carrer Manlleu

Redacció Osona.com
26 de febrer del 2014
La botiga al carrer de Centrevic.
La botiga al carrer de Centrevic. | Josep Maria Costa
La botiga al carrer de Centrevic. Foto: Josep Maria Costa
 
La Botiga al Carrer arriba a la quinzena edició organitzada per l’Associació de comerciants de CentreVic i la primera sota el paraigües de Vic Comerç. La fira començarà aquest divendres 28 de febrer a partir de les cinc de la tarda i acabarà el dissabte 1 de març a les vuit del vespre.
 
La fira, que enguany comptarà amb 70 carpes, servirà de tancament d’unes rebaixes d’hivern més aviat fluixes. Per aquest motiu, s’espera amb gran expectativa un acte que sol tenir bons resultats a nivell de vendes pels comerciants. Com cada edició, la part lúdica tindrà un gran protagonisme amb tallers infantils, caricaturistes, mags, pallassos i el megaparc d’inflables.

Torna la col·laboració amb Llet Nostra: Aquesta empresa catalana amb fàbrica a Vic tornarà a cedir el divertit i exitós taller de "com munyir una vaca", una activitat per nens i no tan nens on també es regalaran 2.000 batuts de xocolata i es farà un concurs on es sortejaran 15 lots de productes Llet Nostra. Així mateix, també hi haurà una col·laboració amb la Fira Casar-se a Osona que se celebrarà al Sucre del 21 al 23 de març.

--------------------
Galeries de fotos:
-Botiga al Carrer 03/2013 (Josep Maria Costa)
-Botiga al Carrer 07/2012 (Albert Bagué)
-Botiga al Carrer 02/2012 (Xevi Mas)
- Botiga al Carrer 07/2011 (Xevi Mas)
-Botiga al Carrer 07/2010 (Adrià Costa)
- Botiga al Carrer 02/2010 (Josep M. Costa)
-Botiga al Carrer 07/2009 (Joan Mill)
-Botiga al Carrer 02/2009 (Xevi Mas)
Arxivat a