Els Catarres triomfen als Premis Enderrock

El trio d'Aiguafreda i Centelles aconsegueix cinc distincions | El Mercat de Música Viva de Vic, Cesc Freixas i Oques Grasses també han estat guardonats

Jordi Palmer
25 de febrer del 2014
El trio Els Catarres ha aconseguit cinc premis Enderrock
El trio Els Catarres ha aconseguit cinc premis Enderrock | J.P./N.D.
El trio Els Catarres ha aconseguit cinc premis Enderrock Foto: Jordi Palmer / Nació Digital

L'empat a vuit nominacions d' Els Catarres i Els Pets per als Premis Enderrock s'ha desfet clarament a favor del grup d'Aiguafreda i Centelles, que ha aconseguit cinc dels premis per votació popular als quals aspiraven, mentre que els de Constantí no n'han aconseguit cap. Altres favorits, com Manel i Projecte Mut també s'han quedat amb les mans buides.

Segons els guardons, que han estat desvetllats aquest dimarts, el trio format per Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells s'ha endut els premis al millor disc de pop rock per "Postals"; el de millor cançó de pop-rock per "Vull estar amb tu"; el de millor artista; el de millor lletra de cançó per "Vull estar amb tu"; i el de millor portada de disc per "Postals".    

També hi ha hagut altres guardonats osonencs. Oques Grasses, que optava a tres premis, s'ha emportat el de millor grup revelació; i Cesk Freixas, resident a la comarca, juntament amb Miquel Abras, ha guanyat el premi a la millor cançó d'autor per "L'Empordà se'ns crema".

Txarango i Núria Graham, que optaven als guardons de millor directe i millor artista en altres llengües respectivament s'han quedat sense premi.

A l'acte s'han lliurat també els reconeixements anuals del Grup Enderrock a empreses i entitats de la indústria musical catalana per la seva trajectòria, entre els quals al  Mercat de Música Viva de Vic, en el marc del seu 25è aniversari.

Pel que fa a la gala de lliurament dels premis, que serà conduïda per Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, tindrà lloc el dijous 13 de març al Teatre Municipal de Girona (20 h). Hi haurà actuacions dels grups La Troba Kung-Fú, La Iaia, Gerard Quintana i Xarim Aresté, Txarango i Els Catarres. Durant la gala es lliurarà el premi a al trajectòria a Quico Pi de la Serra.

Més informació dels Premis Enderrock


Foto de família dels guanyadors dels Premis Enderrock Foto: Jordi Palmer / Nació Digital
Arxivat a