La guanyadora del Prudenci Bertrana presenta el llibre a Vic

La Tralla, amb Iolanda Batallé, acull la primera presentació d’una obra des que és a la plaça Major

Redacció Osona.com
20 de febrer del 2014
La històrica llibreria la Tralla de Vic farà aquest dissabte, 22 de febrer (19:00 h), la primera presentació d’un llibre des que l’establiment s’ha traslladat a la plaça Major. L’obra que es presentarà és “Faré tot el que tu vulguis” (Columna) de Iolanda Batallé, guanyadora del Premi Prudenci Bertrana 2013. L’acte anirà a càrrec de la mateixa autora i d’Ernest Codina.

La novel·la explica com una dona, atrapada en un matrimoni convencional, descobreix el despertar de l’amor, la sensualitat i la sexualitat. La protagonista amaga un secret, que coneix un jove misteriós tornant d’un viatge amb avió per feina. A partir d’aquesta primera trobada, en què una desconcertada Nora comet la seva primera infidelitat, es crea un joc passional i de dependència que es converteix en una obsessió.

Iolanda Batallé, escriptora i editora, ha viscut a Anglaterra, l’Argentina, el Marroc, Sud-àfrica, els Estats Units i el Baix Empordà. Llicenciada en filologia anglesa, periodista i màster en direcció d’empreses, ha col·laborat en mitjans com El Observador, El Periódico, Avui, Diari de Girona, RAC1 i COM Ràdio, entre altres. Actualment viu a Barcelona, on és directora editorial de La Galera i professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, del Laboratori de Lletres i del Màster d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra. És autora de “La memòria de les formigues” i “El límit exacte dels nostres cossos”.
Arxivat a