Les Jornades gastronòmiques de l'escudella i carn d'olla canvien de format

Es mantenen els menús a 25 restaurants de la comarca però desapareixen les activitats gastronòmiques, que seran substituïdes per una visita cultural amb tastet

Redacció Osona.com
20 de febrer del 2014
Magda Subirana del restaurant del Casino de Vic, preparant l'escudella i la carn d'olla.
Magda Subirana del restaurant del Casino de Vic, preparant l'escudella i la carn d'olla. | Adrià Costa
Magda Subirana del restaurant del Casino de Vic, preparant l`escudella i la carn d`olla, fa dos anys.

El Gremi d’Hostaleria d’Osona, juntament amb l’Ajuntament de Vic, organitza la tercera edició de les Jornades gastronòmiques de l’escudella i carn d’olla. Aquesta activitat es portarà a terme del 21 de febrer al 2 de març, amb un menú d’escudella i carn d’olla que es podrà degustar a 25 restaurants de la comarca d’Osona que s’han adherit a la proposta.

Les jornades d’enguany, però, canvien de format, en relació a les dues anteriors edicions. Per un costat, es mantenen els menús als restaurants. Per l’altra, desapareixen les activitats gastronòmiques, amb tallers de cuina, degustacions, tasts i presentació de productes, a la carpa del carrer Verdaguer de Vic, a l’entrada del carrer Major, que seran substituïdes per unes visites guiades, el proper dissabte 22 de febrer, als llocs més emblemàtics de la ciutat. La visita acabarà amb un tastet d’algun producte vinculat a l’escudella i la carn d’olla, que es farà a l’Oficina de Turisme. Les visites sortiran d’aquest mateix punt a les onze del matí i a dos quarts de sis de la tarda.

Aquestes jornades tenen com a objectiu fomentar el turisme gastronòmic a Vic i a la comarca d’Osona, que beneficia un ampli sector que inclou restaurants, allotjaments, comerç, industria alimentària, artesans de boca i el sector serveis en general. Aquesta activitat esta inclosa dins el projecte de la candidatura de Vic, ciutat UNESCO de la Gastronomia.   

Galeries de fotos:
- 2013 (Josep Maria Costa)
- 2012 (Josep Maria Costa)
Arxivat a