Canvis de circulació al carrer Rocaprevera de Torelló

A partir d’aquest dilluns, l’accés quedarà restringit als veïns i als usuaris del pàrquing

Redacció Osona.com
16 de febrer del 2014
El carrer Rocaprevera passarà a ser d’ús exclusiu per a veïns i usuaris de l’aparcament a partir d’aquest dilluns, quan entrarà en vigor la nova regulació circulatòria i després d’unes obres de reforma que han durat diversos mesos. D’altra banda, el tram d’accés a l’aparcament des de la ronda del Puig serà de doble sentit i el tram restant canviarà el sentit i serà de baixada fins a la plaça Verdaguer.

Dilluns, per tant, es retiraran els obstacles que restringien la circulació pel carrer Rocaprevera. Els canvis més significatius són el doble sentit entre la ronda del Puig i l’entrada de l’aparcament i el sentit únic en direcció a la plaça Verdaguer en l’altre tram de carrer. Just després de l’accés a l’aparcament s’instal·larà una pilona per tal que els veïns puguin accedir al tram inferior del carrer. A més, a petició dels veïns, el carrer Sant Feliu, entre la plaça de la Vila i la plaça Verdaguer serà de doble sentit i exclusiu per a residents a la zona.

Pel que fa a l’aparcament del Sindicat, de moment, es regularà com fins ara. Ben aviat, quan es disposi de la pertinent senyalització, es regularà amb l’anomenada zona vermella, que implica una limitació de l’estacionament a un màxim de tres hores. Aquesta regularització, que serà una prova pilot, permetrà estacionar el doble de temps que a les zones blaves, però sense poder ocupar la franja horària de matí o tarda completa (són quatre hores).
Arxivat a