La comèdia negra «El rei borni» arriba a Torelló

L’obra ha constituït una de les sorpreses de la temporada a Barcelona

Redacció Osona.com
13 de febrer del 2014
L'obra 'El rei borni'
L'obra 'El rei borni'
L'obra 'El rei borni'

Ració doble aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum, amb dos espectacles per a públics diferents però amb la nota comuna de la qualitat. Per una banda, dissabte es presentarà “El rei borni”, amb tot l’equip artístic de la sèrie “Pop Ràpid”; i per altre cantó, diumenge tornarà a l’escenari del Cirvianum tot un clàssic dels espectacles per a públic familiar, el clown Marcel Gros.

“El rei borni” és una comèdia negra, actual i divertida, que ha constituït una de les grans sorpreses de la temporada teatral barcelonina. Amb dramatúrgia i direcció de Marc Crehuet, el seu punt de partida és original i ocurrent: en David és un policia antiavalots que ha buidat l’ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat fa que aquest manifestant, l’Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. A partir d’aquí es genera un seguit de situacions que donen lloc a una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.

Crehuet, guionista i director de la sitcom de TVC, “Pop Ràpid”, ha comptat per aquesta obra amb bona part de l’equip del programa: Xesc Cabot, Ruth Llopis, Betsy Túrnez i els coneguts Miki Esparbé i Alain Hernández (La Riera). “El rei borni” es representarà dissabte, a partir de les nou del vespre.

Diumenge a les sis de la tarda serà el torn d’un espectacle per a públic familiar. Es tracta del muntatge “Marcelsol”, del pallasso Marcel Gros, molt conegut per la seva presència freqüent, pràcticament cada temporada, al Teatre Cirvianum. En aquesta ocasió, Marcel Gros presenta un espectacle senzill, elemental i original. En Marcel és un pallasso que no vol estar sol i  es presenta amb tota la seva sensibilitat, bestiesa i innocència. Jugant a fer espectacles, agafa la música, la màgia, el mim... i els converteix en un joc.

Marcel Gros impregna de personalitat els seus espectacles i els fa vius i actuals; manté i provoca una estreta comunicació amb el públic. Actor polifacètic, transmet la sensibilitat del clown, demostra la gran capacitat d'improvisació del showman i juga amb la comicitat del pallasso. És un constructor de somnis i es confessa meravellosament boig per fer riure i pensar; dues activitats genuïnament humanes.

Més informació i compra d'entrades

Arxivat a