Distribució massiva d'estelades al Voltreganès

La iniciativa s’emmarca en la commemoració dels Fets de la Gleva de 1714

Redacció Osona.com
12 de febrer del 2014
L'ANC i Òmnium del Voltreganès sumen esforços per marcar un nou rècord mundial: ser el territori amb més  estelades penjades públicament per habitant. L'intent es porta a terme aquesta setmana entre el 8 i el 15 de febrer, a Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà, en el marc de la commemoració dels Fets de la Gleva de 1714, el 15 de febrer, i de l’any del Tricentenari. El recompte serà efectuat pels jutges d’Official World Record.

Per tal de mostrar el seu suport total a la iniciativa, aquesta setmana Reagrupament reparteix 3.000 estelades de paper per tot el Voltreganès porta a porta. El cost d’aquesta campanya va a càrrec únicament de Reagrupament Voltreganès.

Reagrupament també ha anunciat que  ha canviat la data i el lloc de la junta nacional, que es traslladarà al Voltreganès el dia 15, en el marc dels Fets de La Gleva de 1714, per tal de donar el màxim suport als actes. Després se celebrarà un dinar al restaurant del Santuari, amb la presència al capdavant de Joan Carretero i Rut Carandell, i obert a militants i simpatitzants.