August Armengol: «El que està fent Anglada és grotesc i ridícul»

Parla el regidor del Vendrell, un dels homes forts de PxC

M.G.
10 de febrer del 2014
August Armengol.
August Armengol. | Adrià Costa
August Armengol, a Vic. Foto: Adrià Costa

August Armengol, regidor de PxC al Vendrell i un dels homes forts del partit, ha explicat a Baix Penedès Diari que la formació vendrellenca segueix "fidel al partit i als seus estatuts", donant així el vist-i-plau a la decisió del consell executiu, que dissabte va destituir Josep Anglada . Armengol avala al nou president Xavier Simó, i recorda que 15 dels 18 membres del consell li han donat suport, "que són més d’un 80%". Els altres tres van estar absents, entre ells, el propi Josep Anglada.
 
El portaveu de PxC al Vendrell lamenta l’actitud d’Anglada un cop presa aquesta decisió, que titlla de "fora de lloc". Per Armengol, que Anglada destitueixi membres del consell executiu quan ja no forma part de la direcció és "ridícul i grotesc". Afegeix que aquest no té raó quan diu que la reunió del consell on va ser destituït no era vàlida perquè ell no hi era, ja que "en cap lloc dels estatuts es diu això".
 
Sobre la possibilitat que hi hagi una escissió al partit, Armengol s’ha mostrat contundent: "Ara mateix a PxC hi ha dos bàndols, el partit per una banda i Josep Anglada per l’altra". De fet, el fins aquest mes líder de PxC podria ser fins i tot expulsat del partit en les properes setmanes, ja que per demà dimarts hi ha previst un consell extraordinari on un dels punts de l’ordre del dia és l’obertura d’un expedient disciplinari a Anglada.
Arxivat a